Full-colour

Interscreen biedt diverse full-colour drukoplossingen zoals banners, textielbanners, PVC-banners, muurframes, Free-vision folie, roll-up banners, spandoeken, vlaggen en behang voor verschillende toepassingen. Behang kan worden gepersonaliseerd met unieke ontwerpen om elke ruimte te transformeren. Roll-up banners zijn draagbaar en ideaal voor evenementen, terwijl spandoeken en vlaggen opvallende reclamemiddelen zijn. Free-vision folie wordt gebruikt voor privacy en reclame-uitingen. Het bedrijf levert en plaatst optioneel frames en vlaggenmasten voor een complete presentatie.

  • Uw betrouwbare partner

  • Kwaliteit en snelheid

  • Betrokken professionals met passie

Maatwerk nodig?

Ik help u graag om een passend voorstel op maat te creëren.

Joris Zwartjes
Bel: 024 377 22 59

Banners

Banners zijn effectieve en opvallende reclamemiddelen die beschikbaar zijn in diverse formaten en materialen. Ze kunnen zowel binnen als buiten worden gebruikt voor het vergroten van zichtbaarheid en merkbekendheid. Banners kunnen op maat gemaakt worden met full-colour afbeeldingen, logo’s en tekst om een krachtige en professionele boodschap over te brengen.

Behang

Behang is een veelzijdige interieuroplossing die helpt bij het transformeren van ruimtes met unieke en gepersonaliseerde ontwerpen. Het is beschikbaar in verschillende stijlen, patronen en kleuren, waardoor het geschikt is voor diverse toepassingen. Behang kan op maat worden gemaakt met full-colour afbeeldingen, waardoor het een creatieve en stijlvolle manier is om elke ruimte een persoonlijk tintje te geven.

Free Vision

Free-vision is een geperforeerde folie die een unieke oplossing biedt voor privacy en reclame-uitingen. De folie heeft een print aan de buitenkant, terwijl het zicht van binnenuit glashelder blijft. Dit product wordt veelal gebruikt in winkels, kantoren en andere commerciële ruimtes om zowel privacy te bieden als een opvallende reclameboodschap te communiceren.

Roll-up banners

Roll-up banners zijn draagbare en opvallende reclamedisplays, ideaal voor evenementen, beurzen en promoties. Ze zijn eenvoudig op te zetten, lichtgewicht en compact wanneer opgerold, waardoor ze gemakkelijk te vervoeren en op te slaan zijn. Roll-up banners zijn effectief in het vergroten van zichtbaarheid en merkbekendheid en kunnen op maat gemaakt worden met full-colour afbeeldingen, logo’s en tekst om een krachtige en professionele boodschap over te brengen.

Spandoeken

Spandoeken en vlaggen zijn beschikbaar in alle gewenste formaten en full-colour opdruk, waardoor ze effectieve en opvallende reclamemiddelen zijn. Optioneel levert en plaatst het bedrijf ook de benodigde frames, vlaggenmasten en bijbehorende accessoires voor een complete en professionele presentatie.