Belettering

Wij vervaardigen computergestuurde plakletters uit hoogwaardig vinyl, waarbij overtollig vinyl wordt verwijderd en applicatietape wordt aangebracht. Ons aanbod omvat diverse beletteringen, zoals autobelettering, reclameborden, raambelettering, bootbelettering en kunststof gevelbelettering. We bieden verschillende folies voor zowel korte als lange termijn en kunnen alle PMS/RAL-kleuren printen en contourgesneden aanleveren. Onze belettering varieert van eenvoudige uitgesneden letters tot full-colour prints met contourgesneden en gelamineerde afwerking.

  • Uw betrouwbare partner

  • Kwaliteit en snelheid

  • Betrokken professionals met passie

Maatwerk nodig?

Ik help u graag om een passend voorstel op maat te creëren.

Joris Zwartjes
Bel: 024 377 22 59

Auto Belettering

Auto Belettering & Wrapping biedt oplossingen voor het aanpassen of vernieuwen van het uiterlijk van uw wagenpark. Interscreen helpt u vanaf het begin tot de bevestiging. Inmeten kan vrijblijvend en kosteloos na telefonisch contact. De snijplotter in de productieruimte kan alle teksten in diverse types, kleuren en formaten snijden of vormgeven. Er zijn diverse folies beschikbaar voor zowel korte als lange termijn, en alle PMS/RAL-kleuren kunnen geprint en contour-gesneden worden. Belettering varieert van eenvoudige uitgesneden letters tot full-colour prints met contour snijden en lamineren. Neem contact op voor prijzen bij hogere oplage en ontdek de mogelijkheden.

Raamfolie

Raamdecoratie biedt diverse opties zoals gekleurde, melkwitte, half transparante en etched-glass glasfolies. 3M-Clear-vieuw is een heldere folie die krachtige full-colour beelden mogelijk maakt, ideaal voor kantoor- of ontvangst ruimtes. Gebruik het abonnement op shutterstock.com voor mooie foto’s of kleur-designs en noteer het afbeeldingsnummer. Voor meer informatie over andere Interscreen producten, raadpleeg het menu aan de linkerkant.

Reclameborden

Reclameborden zijn effectieve marketingtools voor het vergroten van de zichtbaarheid van een bedrijf, product of dienst. Ze kunnen gemaakt worden van materialen zoals trespa, metaal en kunststof en worden voorzien van rechtstreekse full-colour prints of stickermateriaal met laminatie en/of belettering in diverse kleuren en soorten. Tevens kunnen alle materialen contour gezaagd of gesneden worden. Reclameborden trekken de aandacht van voorbijgangers en potentiële klanten en zijn essentieel voor het opbouwen van naamsbekendheid en een herkenbare merkidentiteit.

Vloer marking

Vloermarkering bestaat uit folie met een reclameboodschap die op de vloer wordt aangebracht. Deze is beschikbaar voor zowel korte als langere termijn. Vloermarkering is een effectieve, tijdelijke en opvallende reclameoplossing. Voordelen zijn onder andere de anti-slip eigenschap, directe zichtbaarheid en de mogelijkheid om in full-colour te printen en diverse vormen te creëren. Voor meer informatie over andere Interscreen producten, raadpleeg het menu aan de linkerkant.